Me Seduce Xymena Šaty Me Seduce Xymena Šaty Me Seduce Xymena Šaty Me Seduce Xymena Šaty
Me Seduce Xymena Šaty

Kategorie: Dámské erotické prádlo
Typ: Šaty
Výrobce: Me Seduce

Xymena, to je smyslný, trochu dravější, a zároveň neobyčejně kouzelný návrh značky Me Seduce, určený milovnicím smyslné modernosti.

Tyto šatičky byly zhotoveny z průhledného tylu, který smyslně odhaluje všechna tajemství ženského těla. Transparentní podprsenková část, zkrášlená subtilním lemováním a svůdným zřasením, představuje perfektní pozadí pro přirozenou krásu ženských prsou, stejně jako pro níže umístěnou aplikaci z materiálu imitujícího kůži, zkrášlenou zlatými doplňky. Elastické látky a svůdný výstřih umožňují perfektní přizpůsobení a fenomenální zvýraznění ňader. Pás lesknoucí se látky zaručuje optické zeštíhlení postavy a důmyslné zakrytí případných nedostatků bříška. O něco volnější a roztřepená spodní část přidává této košilce na lehkosti a hravějším charakteru, zatímco specifický střih způsobuje, že se tento model hodí ke každému typu postavy.

 

Materiál: 80% Polyester, 20% Elastan

 

...
114400

Parametry

Dostupnost
Ihned
Barva
černá
Velikost
L/XL
S/M
XXL/XXXL

Specifické reference

ean13
5901854510132

Podobné produkty

Hodnocení produktu

Kvalita produktu 
2022-03-14

Super velikost, materiál i rychlé dodání. Doporučuji! :)

Kvalita produktu 
2022-03-14

Sedí velmi dobře. Matroš na jedničku s *. Pohodlné, kvalitní příjemný materiál, pěkná barva, velmi dobrý střih. Super kvalita,čas doručení a možnost zaplatit apple pay.

Kvalita produktu 
2022-03-14

Rychlost dodání super, vše sedí jak má, Při výběru mi byli na zákaznické mi podpoře pomohli s výběrem velikosti.

Kvalita produktu 
2022-03-14

Spokojená a do 48h doma tak jak si to představují všude :)

Napsat hodnocení produktu

Me Seduce Xymena Šaty

Xymena, to je smyslný, trochu dravější, a zároveň neobyčejně kouzelný návrh značky Me Seduce, určený milovnicím smyslné modernosti. Tyto šatičky byly zhotoveny z průhledného tylu, který smyslně odhaluje všechna tajemství ženského těla. Transparentní podpr

Napsat hodnocení produktu