Jak si vybrat podprsenku?

Jak si vybrat podprsenku?

Dobře zvolená podprsenka je nejen zárukou pohodlí při nošení, ale také bezvadného vzhledu a skvělé nálady. Každá z nás si zaslouží krásnou podprsenku v ideální velikosti - výběr dokonalého modelu není tak obtížný, jak by se mohlo zdát. Ženám s menším poprsím doporučujeme bardotky nebo klasický push-up styl, zatímco ženy s větším poprsím si zamilují volné, krajkové styly se širokými ramínky.

Push-up pro malá prsa

Milovnice krásné, jemné krajky jistě potěší push-up model Nipplex Tatiana, který krásně pozvedne prsa a zdůrazní jejich přirozený tvar. Jedná se o podprsenku s tepelně profilovanými košíčky ve smyslné světle růžové barvě. Skvěle se hodí k letnímu oblečení, je ideální k šatům s hlubokým srdcovým výstřihem nebo k lehkým košilím, které v létě rádi nosíme. Košíčky z hladkého mikrovlákna a květinové krajky jsou z vnitřní strany podšité bavlnou. Boky jsou vyztužené svislou kosticí. Ramínka jsou odnímatelná, takže podprsenku lze snadno přizpůsobit většině oblečení. Tento model je dokonalým řešením pro majitelky malých prsou, které chtějí vypadat krásně za všech okolností.

Pro ženy s velkým poprsím

Nabízíme jedinečnou podprsenku pro ženy s velkými prsy - VIKI 577 JOANNA. Jeho předností je krásný krajkový tvar a skvělá konstrukce - bez podvazků, s pohodlnými širokými ramínky. Celek je zpevněn třístupňovým zapínáním na zádech, které dokazuje pevnost prádla a zaručuje krásnou prezentaci prsou. Tyto vlastnosti oceňují ženy, které měly možnost tento model nosit. Vnitřní strana košíčků je podšitá praktickou bavlnou, díky které je podprsenka i přes pevnou konstrukci příjemná a měkká na dotek a senzačně se nosí. Zvláštní zmínku si zaslouží skutečnost, že tato podprsenka se dodává ve více než sedmdesáti velikostech: největší velikost pod prsy je 120 a největší košíček je M.

Kompletní nabídka podprsenek

All comments