Nové produkty značky Cana

Nové produkty značky Cana

Značka Cana je jednou z nejuznávanějších značek na polském trhu, která funguje nepřetržitě od roku 1991. Tato známá a uznávaná společnost se zabývá výrobou jedinečných dámských pyžam a nočních košil a postupně rozšiřuje skupinu stálých zákazníků, kteří si ochotně vybírají výrobky této značky. Značkou společnosti Cana je profesionální výběr vysoce kvalitních látek a originální a jedinečný design. Kolekce této značky jsou určeny především zralým, elegantním ženám, které si uvědomují svou hodnotu a chtějí vypadat krásně za všech okolností.

Pyžamo ve dvou částech

Těm, kteří dávají přednost pyžamu složenému z šortek a halenky, doporučujeme model Cana 188 z vysoce kvalitní bavlny. Souprava se skládá z pěkného vzorovaného trička a pevných volných šortek. Soupravu zdobí zapínání na knoflíky a pohodlné kapsy. Jedná se o kombinaci klasické jemnosti s nádechem extravagance - originální zavazování v pase dodává šatům šmrnc. Krásný potisk na halence podtrhuje ženskost a dodává stylingu eleganci. Jedná se o dokonalý návrh pro všechny dámy, které chtějí v ložnici vypadat krásně a zároveň ocení pohodlí a praktická řešení.

Noční košile z jemné bavlny

Noční košile mají širokou škálu příznivců. Dámám, které od pyžama očekávají kvalitu, doporučujeme model 678 značky Cana, který je vyroben z vysoce kvalitních materiálů. Poskytují pohodlí při nošení a přispívají ke kvalitě spánku. Vaše pleť vám za tuto volbu jistě poděkuje! Jemný hráškový vzor vypadá skvěle a díky mírně delším rukávům je tato košile ideální pro chladnější letní dny, ale i pro jaro, podzim a zimu.

Pruhy jsou hitem sezóny

Příznivci pruhů a námořnických tvarů si zamilují model Cana 186 S-XL, který se skládá z roztomilé halenky s moderním výstřihem a síťovaných kalhot sahajících zhruba do půli lýtek. Největší předností pyžama je volný a pohodlný střih - halenka s krátkým rukávem je ideální pro letní dny a materiál z měkké bavlny s proužky je zárukou pohodlí a spokojenosti. Kalhoty z jemné bavlny jsou velmi pohodlné a krásně ladí s vrchní částí pyžama.

Kompletní sortiment pyžam Cana 

All comments