Jak si vybrat velikost podprsenky?

Jak si vybrat velikost podprsenky?

Výběr ideální velikosti podprsenky není tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát. Přestože velikost, a tedy i model podprsenky lze zvolit osobně, vyplatí se alespoň jednou využít služeb profesionální podprsenkářky, která pomůže střih přizpůsobit ženským prsům. Je to velmi důležité, protože každý z nás je jiný. Při výběru velikosti vždy pamatujte na to, že hodně záleží na tvaru a stavu prsou a také na individuálních rozdílech v tělesné stavbě. Dámy s kulovitým poprsím si obvykle musí vybrat o něco větší košíčky, zatímco dámy s kónickým poprsím obvykle sáhnou po menších košíčcích, které krásně zvýrazní tvar jejich prsou.

Klasická volba v růžovém odstínu

Dámám s velkým poprsím doporučujeme univerzální podprsenku Gaia BS 775 Camila, která je k dispozici v krásné lososové barvě. Polovyztužené košíčky, síťovina s reliéfními tečkami a jemný odstín zaručují pohodlí a komfort při nošení i krásný vzhled. Horní linii podprsenky zdobí efektní výšivka s celadonovými akcenty. Vnitřní část košíčků je vyztužená bavlnou, což přispívá k funkčnosti prádla. Popruhy jsou nastavitelné a neodnímatelné. Model dodává prsům přirozený, zaoblený tvar a zároveň poskytuje ideální oporu.

Praktický push-up

Milovníci push-upek si jistě oblíbí krásný model KITTY/B1. Tato dívčí podprsenka dokonale vytvaruje a pozvedne vaše prsa pomocí houbiček. Košíčky jsou podšité úpletem s jemným květinovým vzorem a růžovou krajkou. Saténová mašlička s ozdobným krystalem umístěná mezi košíčky dodává podprsence šarm. Košíčky jsou dvoudílné a vyrobené z tenké korzetové pěny, zatímco vnitřní část košíčků je podšitá bavlnou. Vyjímatelné push-up vycpávky jsou umístěny ve speciálních kapsách, takže je lze volně vkládat a vyjímat. Zadní část podprsenky je celá z krajky. Další výhodou modelu jsou nastavitelné a odnímatelné ramenní popruhy. Svislé podélné vedení zabraňuje bočnímu rýhování.

Kompletní sortiment podprsenek

All comments