Módní punčocháče Mona

Módní punčocháče Mona

Punčocháče jsou základem mnoha dámských outfitů a nepostradatelným prvkem ženského oblečení na podzim, na jaře i v létě. Kombinujeme je s našimi oblíbenými šaty a sukněmi v závislosti na počasí a ročním období a volíme správnou tloušťku materiálu. A lze je také zakomponovat do nočního oblečení pro zvláštní příležitosti - tenké kabaretní nebo punčochové kalhoty s ozdobnými nohavičkami jsou lákavou volbou pro sebevědomé ženy, které rády zdůrazňují svou krásu. Mezi nejlepší výrobce punčochových kalhot patří značka Mona, která je mezi ženami velmi oblíbená.

Punčochy pro speciální úkoly

Ne každý z nás si uvědomuje, že punčocháče nejsou tak obyčejné, jak se může zdát! Na trhu jsou modely, které vyhlazují nohy, zabraňují vzniku křečových žil nebo zvedají hýždě. Takovým spodním prádlem pro speciální úkoly je například Mona Micro Push-Up 50 den. Tyto elastické stahovací punčochové kalhoty z mikrovlákna díky své push-up struktuře okamžitě vylepšují ženskou siluetu, zvedají hýždě a zplošťují břicho. Správná velikost zaručuje dokonalé přilnutí k noze, a tím i správné rozložení tlaku. Jsou ideální volbou pro každodenní i sváteční oblečení.

Pro estéty

Velmi ženské, hladké punčochové kalhoty Dalia 15 den s lehkým ozdobným švem na hýždích jsou hitem pro elegantní ženy, které mají rády estetická a funkční řešení. Tyto krásné punčocháče jsou výjimečně měkké a exkluzivní, krásně se hodí k šatům a sukním. Další výhodou jsou smyslné švy v oblasti kalhotek, díky nimž Dalia zaručuje krásný vzhled za všech okolností.

Pro chladné dny

Nemusíte se vzdávat nošení ženských sukní a šatů v zimě! Pokud je to vaše parketa, investujte do praktických silných punčocháčů pro chladné měsíce. V tomto případě jsou akrylové punčocháče značky Mona 100 denier ideální. Skvěle chrání před chladem a jsou velmi šetrné k pokožce.

Kompletní nabídka značky Mona

All comments