Jakou podprsenku nosit k šatům bez zad?

Jakou podprsenku nosit k šatům bez zad?

Šaty bez zad jsou must have posledních sezón. Jemný, vzdušný materiál v módních lidových nebo květinových vzorech, stejně jako jednobarevné střihy, jsou dokonalým návrhem pro teplé dny. Takové šaty se hodí na každodenní nošení, např. na pláž nebo na procházku, i na zvláštní příležitosti, např. na svatbu kamarádky. Tento krásný letní styl působí nesmírně dívčím a jemným dojmem a jemně zdůrazňuje ženskou krásu a tvar postavy. Nepostradatelným prvkem takové soupravy je podprsenka, která bude pod oblečením neviditelná, ale zároveň krásně pozvedne a vymodeluje poprsí. Je základem každé kreace s otevřenými zády - taková podprsenka je zárukou pohodlí a komfortu, stejně jako dokonalého vzhledu.

Jemný minimalismus

Pro šaty bez zad je nejlepší volbou podprsenka Julimex BS-02 pro speciální úkoly! Tato decentní samodržící podprsenka byla zdobena smyslnou látkou s puntíky. Podprsenka nemá ramínka ani zapínání na zádech, ale zapíná se vpředu, což je velmi pohodlné. Pěkně tvaruje a formuje poprsí, krásně ho shrnuje a zároveň neomezuje v pohybu. Košíčky podprsenky jsou potaženy speciálním lékařským lepidlem, díky kterému podprsenka dokonale přilne k prsům. Pokud se chcete cítit pohodlně s odhalenými rameny a zády během večírku, svatby nebo plesu, rozhodněte se pro tuto podprsenku. Je to nejlepší řešení pro oblečení s velkým výstřihem na zádech. Pokud si ceníte volnosti a pohodlí při nošení letního volného oblečení, je tento produkt pro vás ideální!

Samonosný komfort

V kategorii samodržících podprsenek pro speciální úkoly se osvědčí také senzační podprsenka WOW od Julimexu v lososové barvě. Jeho název mluví sám za sebe, protože tento model zaručuje wow efekt! Tvarované košíčky ve tvaru mušle krásně pozvednou prsa a samotný materiál dokonale přilne k tělu díky speciální vrstvě certifikovaného lepidla. Podprsenka pěkně stahuje prsa díky nastavitelným šňůrkám mezi košíčky. Je ideální pro kreace s odhalenými zády a rameny, ideální pro letní šaty s průstřihy na zádech. Pod přiléhavým oblečením je prakticky neznatelný, takže se v něm budete cítit dobře a bude se vám pohodlně nosit.

Kompletní nabídka podprsenek

All comments