Jak si vybrat kojicí podprsenku?

Jak si vybrat kojicí podprsenku?

Každá kojící matka ví, jak důležité je vybrat si dokonalou kojicí podprsenku. Jedná se o funkční a praktické řešení, které zároveň může působit velmi přínosně a esteticky - stojí za to seznámit se s nabídkou produktů této kategorie, usnadnit si život a postarat se o vlastní pohodlí. Modely dostupné na trhu jsou zároveň velmi decentní a elegantní, díky čemuž vypadají skvěle.

Krása a pohodlí

Kojicí podprsenka Lupo model 3027 je ideální! Toto krásné spodní prádlo bylo vytvořeno pro kojící ženy, které si cení pohodlí i sexy vzhledu. Podprsenka v mátové barvě je vyrobena z mikrovlákna a zdobí ji vzor drobných teček. Podprsenka je mírně vyztužená a vyztužená kosticemi. Podprsenka je ideální pro kojení díky praktickým odnímatelným klipům Clic-Clac, které umožňují odepnout a zapnout košíček jednou rukou, a nakrmit tak dítě bez sundávání podprsenky. Košíčky jsou z vnitřní strany podšité bavlnou pro větší pohodlí. Popruhy jsou nastavitelné. Doporučujeme sadu kalhotek.

Květinový vzor je dobrou volbou

Milovnice květinových vzorů si jistě oblíbí měkkou kojicí podprsenku MM44 Mamma Mia od společnosti Kostar. Jedná se o dokonalou kojicí podprsenku v okouzlujícím květinovém provedení! Je celá vyrobena z hladké pleteniny s jemným vzorem. Vnitřní strana košíčků je podšitá bavlnou, která je příjemná k pokožce. Mezi šálky je smyslná bílá mašle. Tato podprsenka umožňuje snadné otevírání a zavírání košíčků jednou rukou. To umožňuje matce držet dítě v náručí při přípravě na krmení nebo při výměně prsu. Pohodlné zapínání na cvaknutí zaručuje komfort a pohodlí. Ramínka a košíčky jsou navrženy tak, aby během krmení neklouzaly po zádech. Model má dráty, které dokonale udrží váhu prsou.

Kompletní sortiment kojících podprsenek

All comments