Jaké plavky pro velké poprsí?

Jaké plavky pro velké poprsí?

Pokud máte velké poprsí a hledáte ideální plavky, máme pro vás několik atraktivních návrhů. Nezapomeňte, že na velikosti nezáleží - to vy se musíte cítit skvěle ve své kůži a dobře padnoucí plavky vám pomohou zdůraznit vaši postavu.

Neonové bikiny v letních barvách

První z nich jsou krásné plavky v módních barvách sezóny - neonově žlutá vám pomůže zazářit! Tyto elegantní dvoudílné plavky jsou ideální na plavání i opalování. Otevřený horní díl s vyztuženými košíčky se skvěle přizpůsobí velkým prsům, shrne je a pozvedne. Široká ramínka s proužky nepadají dolů, díky čemuž bude poprsí opravdu dobře držet. Model má pohodlné zapínání na přezku na zádech a je doplněn klasickým pruhovaným spodním dílem bikin, který dokonale dotváří vzhled.

Trendy tyrkysová

Námořnická modrá a bílá je skvělá kombinace na pláž! Vyberte si dvoudílné plavky se senzační podprsenkou. Měkké pěnové vycpávky a vyztužené košíčky perfektně podpírají, zvedají a tvarují prsa. Díky tomu je výstřih opravdu pěkně zvýrazněný. Ramínka podprsenky jsou o něco širší a nastavitelná. Tyto plavky dokonale kombinují sportovní komfort a pohodlí při nošení s elegantním střihem. Plavky jsou k dispozici v sadě s různými velikostmi spodního dílu s vysokým pasem, který zakrývá bříško a tvaruje hýždě a boky.

Barvy léta

Barevné plavky v barvách duhy jsou skvělou volbou pro dámy, které chtějí být na pláži moderní. Tyto elegantní plavky s vyztuženými košíčky mají vyšší, velmi pohodlný spodní díl. Jedná se o dokonalé plavky - se skvěle padnoucí podprsenkou a kalhotkami vyhlazujícími bříško.

All comments