Které plavky?

Které plavky?

Léto je obdobím dovolených - většina z nás plánuje vysněnou dovolenou u moře nebo v zahraničí. Základním prvkem letního šatníku jsou dobře zvolené plavky, které zdůrazní přednosti každé siluety a budou vypadat působivě.

Dvoudílný model

Tyto krásné plavky v pudrově růžové barvě se skládají z hladké podprsenky a sexy pruhovaného spodního dílu. Podprsenka s vyztuženými košíčky je doplněna push-up vycpávkami, díky nimž budou vaše prsa dokonale tvarovaná bez ohledu na velikost. Konstrukce byla navržena pro malá a střední prsa - dokonale je shrnuje, zvedá a přibližuje k sobě a krásně je prezentuje ve výstřihu. Tento model je velmi ženský a jemné záhyby na spodní části vypadají nesmírně sexy. Celý vzhled je sladký a koketní - ideální pro mladé dívky.

Jednodílné plavky

Dámám, které hledají zeštíhlující model pro zkrášlení postavy, doporučujeme tyto jednodílné plavky v krásném fuchsiovém odstínu. Jedná se o jedny z nejatraktivnějších plavek sezóny, ve kterých se budete cítit jako bohyně. Vrchní část má z vnitřní strany vyztužené košíčky obohacené páskem umístěným těsně pod poprsím, díky němuž se prsa vznášejí nahoru. Jsou tvarované a sexy přiblížené k sobě, díky čemuž váš smyslný dekolt upoutá pozornost. Sex-appeal dodává i velký výstřih na zádech. Tkanina také tvaruje bříško a vyhlazuje ho.

Bikiny pro zvláštní příležitosti

Tyto jednodílné plavky jsou skutečnou lahůdkou pro milovníky pohodlí. Zkosené košíčky, lehce sportovní design, skvělý střih a modré odstíny - to jsou hlavní rysy, díky kterým na vás hned dýchne letní nálada. Plavky jsou pohodlné a profesionálně vymodelované a vyztužené košíčky jsou ve spodní části obohacené kosticemi. Zvedají a drží poprsí na místě a vytvářejí pěkný dekolt.

Kompletní nabídka plavek

All comments