Novinky Beauty Night

Novinky Beauty Night

Pokud máte zájem o okouzlující, smyslné, svůdné a zároveň nesmírně svůdné erotické prádlo, značka Beauty Night bude jistě vaší volbou číslo jedna. Košilky, noční soupravy a korzety jsou návrhy pro ženy, které rády zdůrazňují krásu svého těla.

Sexy a nevinná

První návrh je velmi nevinný - jedná se o lehkou a půvabnou košilku z modalu, což je moderní materiál šetrný k tělu. Navrhujeme dívčí model ve světle růžovém odstínu. Horní část košilky je zdobená jemnou krajkou, zatímco boky mají sexy výřezy. Součástí sady jsou tanga ze stejného materiálu, která podněcují představivost... Sada je dodávána v elegantním balení s pouzdrem na uložení nebo umytí sady - ideální nápad na dárek, např. k Valentýnu.

Povinná výbava sezóny

Jedná se o odvážnější návrh, který zdůrazní všechny přednosti ženského těla. Jednoduchá a okouzlující souprava byla vyrobena z jemné krajky. Podprsenka nemá žádné vycpávky, ale má nejmódnější ramínka sezóny, která se sexy kříží na dekoltu. Sada obsahuje smyslně střižená tanga. Sada působí smyslně a velmi žensky. Sadu lze zakoupit v elegantním balení - ideální jako překvapení pro vaši milovanou osobu.

Korzet, který podněcuje představivost

Nic nezdůrazní ženské tělo tak jako korzet! Tato exkluzivní, ale smyslná a mimořádně provokativní sada ze série Shaquila je určena pro odvážné dámy. Mimořádně originální a velmi výrazný střih skvěle zvýrazňuje postavu a ženské přednosti. Korzet bez svislých velrybích kostí má vzadu šněrování, díky němuž obepíná tělo a provokuje, čímž podněcuje představivost. Dva podvazkové pásy obepínají stehna a na konci procházejí ozdobnými kroužky. Souprava je vyrobena z jemného materiálu podobného latexu a krásné krajky. Sada obsahuje mikroskopická řemínka.

Kompletní nabídka značky Beauty Night 

All comments