Podprsenka se silikonovými zády?

Podprsenka se silikonovými zády?

Pokud hledáte pohodlné a komfortní řešení, které vám usnadní každodenní život, zvažte koupi praktické podprsenky se silikonovými zády. Můžete ji použít v mnoha situacích - každodenních i slavnostních. Máme pro vás tři návrhy.

Push-up podprsenka od společnosti Nipplex

První návrh je klasikou v kategorii podprsenek - hladké, sněhově bílé košíčky se sexy mašličkou uprostřed vypadají jako standardní podprsenka s tradičním zapínáním, zatímco tento model je velmi funkční, s odepínacími ramínky a nastavitelným ramínkem na zádech. Zadní řemínek je odnímatelný a lze jej nahradit silikonovým páskem. Toto kreativní řešení je ideální pro velké události - tato push-up podprsenka s tvarovanými termokošíčky je navržena pro kombinaci s oblečením bez zad.

Modelování navíc

Druhá možnost je stejně kreativní - skvělý push-up z hladkého mikrovlákna, které se krásně přizpůsobí tvaru vašich prsou. Dokonale tvarované košíčky pozvednou a vytvarují ženská prsa. Další výhodou jsou silikonová záda, která jsou ideální pro večerní šaty s otevřenými zády. Má také odnímatelné silikonové pásky a přední sponu.

Sexy černá

Návrh číslo tři je luxusní, elegantní černá podprsenka se silikonovými průhlednými zády. Jedná se o ideální podprsenku pod vypasované oblečení s odhalenými zády, která vám zaručí dokonalý výsledek a nejvyšší komfort při používání. Podprsenka má vyjímatelné vycpávky, které se dokonale přizpůsobí tvaru vašich prsou, účinné přední zapínání a odnímatelná a nastavitelná silikonová ramínka.

All comments