Druhy dámských kalhotek

Druhy dámských kalhotek

Dámské kalhotky jsou bezpochyby základním prvkem dámského spodního prádla. Na trhu není nouze o různé modely - více i méně stavěné, hladké, elastické, krajkové, s aplikacemi nebo bez nich. Níže uvádíme tři nejmódnější střihy tohoto léta - klasické kalhotky, sexy tanga a pohodlné šortky s nohavičkami.

Nadčasová klasika

Dámský spodní díl bikin GABIDAR je zárukou dobré volby. Přední část kalhotek je v horní části krásně zdobená imitací krajkového pásku - smyslně zvýrazňuje linii boků a neomezuje v pohybu. Dokonale přiléhají k tělu a poskytují pocit pohodlí a komfortu. Za zmínku stojí vysoká kvalita spodního prádla - složení je z 95 % tvořeno bavlnou a z 5 % elastanem, díky čemuž jsou kalhotky elastické.

Dámská krajka v žhavém vydání

Smyslná a svůdná tanga jsou ideální volbou na rande, do restaurace nebo na tanec až do rána, ale také pro jakoukoli příležitost - abyste se cítila dobře ve svém těle a získala sebevědomí! Tyto krásné kalhotky jsou celé vyrobené ze svůdné krajky, v zadní části je zajímavá pruhovaná vsadka zdobená saténovou mašličkou, která dotváří celý styling. Ve složení převažuje polyamid, je zde také elastan.

Šortky pro každou příležitost

Pohodlné šortky z měkké krajky se sníženým pasem krásně zvýrazňují linii hýždí a stehen. Výrobce Ewan zaručuje nejvyšší kvalitu materiálů, které jsou příjemné k pokožce a neomezují v pohybu. Elastický pás šortek je lemován měkkou bavlnou, díky čemuž je prádlo ještě pohodlnější a pohodlnější při každodenním nošení. Tento návrh se vám bude hodit na dovolené na horách, na podzim a v zimě - ve všech sportovních soupravách s legínami a tepláky.

All comments