Jak si vybrat podprsenku?

Jak si vybrat podprsenku?

Vycpávky, push-up nebo bardotka? V bohaté nabídce modelů, materiálů a vzorů si každá žena najde něco pro sebe.

Push-up podprsenka s vyztuženými celými košíčky na kosticích, které mají všité kapsy, v nichž jsou umístěny push-up vycpávky. Některé modely mají trvale tvarované košíčky push-up. Tento model opticky zvětšuje prsa, zvedá je a přibližuje k sobě. Doporučuje se hlavně pro ženy s malými nebo středně velkými prsy.

Jakou podprsenku si vybrat?

Vyztužená podprsenka, kde je celý košíček nebo jen jeho část (polovyztužená podprsenka) vycpán speciální pěnou. Nejčastěji se jedná o podprsenku s kosticí. Dobře sbírají a podporují bustu. Ženy se středním a velkým poprsím se v něm budou cítit pohodlně.

Vyztužená podprsenka.

Podprsenka Bardotka s vyztuženými košíčky a kosticemi s charakteristickým tvarem košíčků, tzv. balkónky, a s široce rozloženými košíčky. Podprsenka může mít navíc push-up vložky. Jedním z jeho úkolů je zvednout poprsí a dodat mu svůdný tvar. Doporučujeme pro ženy s malým nebo středním poprsím a také pro oblečení s velkými výstřihy a oblečení vyžadující odepnutá ramínka.

Podprsenka Bardot

Podprsenka s měkkými košíčky, může být s kosticí nebo bez kostice. Z průsvitné krajky vypadá velmi atraktivně. Doporučuje se pro všechny typy prsou.

Měkká podprsenka

Erotické podprsenky v této kategorii zahrnují odvážné, skimpy modely podprsenek a poloviční podprsenky, kde je košíček smyslně odhalen.

Poloviční podprsenka

Sportovní podprsenka, horní díl je model z elastického úpletu, měkký a bez kostic. Poskytuje komfort a pohodlí při fyzické aktivitě.

Sportovní podprsenka

Nejlepší podprsenky

zde