Jaké plavky pro velké poprsí?

Jaké plavky pro velké poprsí?

Blížící se letní sezóna nutí většinu z nás přemýšlet o koupi dokonalých plavek. Každá žena se chce cítit krásná, a proto je výběr dokonalého modelu plavek tak důležitý. Nejdůležitější je, aby velikost podprsenky odpovídala velikosti prsou. Každá z nás je jiná a má jinou postavu, proto je tak důležité pečlivě vybírat horní díl bikin. Dámám s velkým poprsím doporučujeme dvoudílné plavky, které krásně zvýrazní přirozenou krásu jejich prsou.

Krásná, klasická námořnická modř je zárukou spokojenosti

Plavky Ewlon D.8158 jsou vynikající volbou pro ženy s větším poprsím. Tyto elegantní dvoudílné plavky jsou ideální na plavání i opalování. Má krásný vzorovaný top v klasických odstínech tmavě modré, lehce vyztužené košíčky a nastavitelná neodnímatelná ramínka. Ramínka jsou mírně širší, aby pozvedla velkorysá prsa a dodala jim krásný tvar. Na zadní straně podprsenky je praktické zapínání s pohodlnou sponou. Boky jsou vyztužené další síťovinou, model má také vyjímatelné push-up vložky, díky kterým si každá z nás může dodatečně zvětšit poprsí. Celé plavky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní pleteniny.

Svůdná červená a další

Módní kostkovaný vzor je hitem sezóny! Plavky Marko Penelope M-173 s vyztuženými košíčky jsou zárukou dobré volby. Konstrukce plavek krásně tvaruje a zvedá prsa. Vrchní díl z hladkého mikrovlákna s krásným potiskem na spoji košíčků byl díky jemnému řasení kombinován s krásnou ozdobnou květinou. Model má odepínací ramínka a pohodlné zapínání na zádech, má také boční velrybí kost, která zajišťuje pohodlí při nošení. Pro velikosti S, M, L jsou v sadě zvětšovací vložky. Kalhotky s fantastickým střihem se krásně vyjímají na ženské siluetě. Jemné kalhotky jsou navíc podšité italským úpletem, který je odolný proti vyblednutí. Tento model by chtěla mít ve svém šatníku každá žena.

Kompletní nabídka plavek

All comments