Jak si vybrat plavky?

Jak si vybrat plavky?

Plavky jsou základem každého letního outfitu. Pokud odjíždíme na dlouho očekávanou dovolenou a plánujeme se natáhnout u polského moře nebo u bazénu někde v zahraničí, stojí za to myslet na krásné oblečení pro tuto příležitost. Módní plavky - jednodílné, dvoudílné nebo dokonce třídílné - budou ideální. Správně zvolené plavky nejen podtrhnou přednosti každé postavy, ale vymodelují i prsa, opticky zmenší vystupující bříško a každá žena se v nich bude cítit jako plážová miss!

Jak vybrat plavky pro každou postavu?

Jednodílné plavky s vyztuženou podprsenkou jsou plavky, které padnou většině ženských postav. Navzdory zdání tento model odhaluje poměrně hodně a zároveň koriguje drobné nedostatky - vyhlazuje břicho, tvaruje hýždě a prsa. V této kategorii se skvěle hodí vzorované plavky S964 F18 s push-up vložkami, které krásně nabírají a zvedají prsa a opticky zvětšují jejich velikost. Střih se vyznačuje výraznými barvami a lidovými vzory, které jsou hitem posledních sezón. Pokud si vyberete tyto jednodílné plavky, budete se na pláži cítit mimořádně přitažlivě a vaše postava bude v každém ohledu dokonalá.

Bikiny pro zvláštní příležitosti

Milovníci dvoudílných plavek si tyto plavky zamilují! Salma Sacher M-254 jsou jedny z nejkrásnějších plavek tohoto léta. Má sexy střih a krásnou módní barvu. Balkonová podprsenka je zdobená efektní zlatou broží, která se dokonale hodí k opálení ženy. Podprsenka dokonale tvaruje prsa a dodává jim svůdný tvar. Vrchní část plavek má podšívku, která zvedá a podpírá prsa. Tyto bikiny mají odnímatelný pásek kolem krku. U velikostí S, M, L a XL jsou přidány push-up vycpávky (lze je odstranit). Podprsenka se zavazuje na zádech, díky čemuž každé ženě padne správná velikost. Součástí sady jsou také hladké kalhotky, které dokonale padnou na postavu a neomezují v pohybu. Tato krásná letní barva a jeden z nejlepších stylů podprsenek jsou perfektní volbou.

Kompletní nabídka plavek

All comments