Nové produkty od Donny

Nové produkty od Donny

Polský výrobce exkluzivního nočního prádla DONNA nabízí výrobky nejvyšší kvality, včetně nočních košil, působivých pyžam a krásných županů. Tuto značku již ocenily tisíce spokojených zákazníků.

Nadčasová námořnická modř

Elegantní viskózová noční košile je vynikající a osvědčenou volbou - je měkká, pružná a příjemná na dotek. Díky měkkým krajkovým košíčkům (bez kostic) a smyslnému krajkovému lemování kolem stehen jsou skutečně poutavé.

Klasická smetana

Tato výjimečná noční košile je vyrobena ze saténu, který ji činí neuvěřitelně lehkou a svůdnou. Je vyroben z látky s perleťovým leskem a fenomenálně ozdobí siluetu. Jemná krajka, která přechází přes profilované košíčky, nádherně zvýrazňuje dekolt a přitahuje pozornost k prsům. To je skvělý nápad na dárek!

Sexy červená

Tato ženská a mimořádně krásná košilka je vyrobena z jemného perleťového saténu. Fantastický střih vznešeně zdobí siluetu a celek doplňuje jemná krajka, která smyslně přechází přes profilované košíčky a korunuje dekolt. Měkké košíčky nemají podšívku, jsou podšité viskózou příjemnou na dotek a přirozeně zdůrazňují tvar ženských prsou.

Nové produkty od Donny

All comments