Novinky značky Taro

Novinky značky Taro

Taro je jednou z nejlepších polských společností vyrábějících spodní prádlo - značka působí na domácím trhu od roku 1990 a za tu dobu si získala širokou škálu důvěryhodných zákazníků. Specializuje se na výrobu dámských, pánských, mládežnických a dětských pyžam. Níže představujeme modely z univerzální kolekce s dlouhým rukávem - právě včas na blížící se podzim a chladné letní noci.

Hravé aplikace

Hitem sezóny jsou krásné liščí aplikace a vzorované kalhoty - tato pyžama si oblíbily mladé ženy, které mají rády originální vzory, díky nimž vyčnívají z davu. Nabízíme také zimní edici se soby a tučňáky ve svátečních odstínech červené. Každý model je vyroben z vysoce kvalitní bavlny. Tričko s dlouhými rukávy má na přední straně veselý barevný potisk. Dlouhé kalhoty s kapsami jsou pohodlné a praktické.

Nadčasová noční košile

Ideální volba pro jaro a chladnější léto! Noční košile s delšími rukávy, lehká, vzdušná a vyrobená z kvalitní bavlny, by neměla chybět v šatníku žádné ženy. Vyznačuje se krásným vzorem na látce a částečně otevřeným výstřihem, který působí smyslně a svůdně. Navíc je zdobena kontrastní barvou, která ladí s celkem a upoutá pozornost. Lem je poloprůhledný a vypadá velmi působivě.

Mužský styl

Toto pánské pyžamo s dlouhým rukávem a dlouhými nohavicemi je klasickou kombinací kostkované látky a barevně sladěné látky. Tričko s rukávy má navíc barevný potisk a kalhoty mají praktické kapsy a jsou vyrobeny z kvalitní bavlny. Na výběr jsou dvě sady: šedočervená a tyrkysově granátová.

All comments